Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Nová servisní stanice, která pomůže cyklistům zajistit vlastními silami drobné opravy na jejich kolech, stojí u cyklostezky za želeným mostem přes řeku. Servisní stanici v podobě zeleného sloupku s různým příslušenstvím včera nainstalovali pracovníci Technické správy města Žatce.


Díky stojanu si mohou cyklisté své kolo například dohustit nebo pro menší opravy využít něco z vybavení. To tvoří plochý šroubovák, křížový šroubovák, sada TORX klíčů, sada imbusových klíčů, ploché klíče, nastavitelný klíč 0-32 mm, montpáka a hustilka.

"Za pořízení servisní stanice zaplatilo město Žatec 46 tisíc korun. Prosíme všechny, aby nabízené vybavení využívali k potřebné opravě kol, ale neničili ho ani neodnášeli. Je určené pro všechny žatecké cyklisty i cykloturisty, nikoliv pro individuální zábavu či vlastní obohacení. Děkujeme za pochopení a přejeme mnoho spokojeně ujetých kilometrů!" uvedla žatecká radnice.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru