Ilustrační foto
Louny

Žatec - Dopravní omezení, které souvisí s rekonstrukcí vodovodu a kanalizace, začíná v těchto dnech v ulici Bratří Čapků. Práce celkově potrvají do konce června, dopravní uzavírky jsou rozdělené do tří etap.

Etapa IA přinese úplnou uzavírku ulice Bratří Čapků mezi křižovatkami s ulicemi O. Březiny a Černobýla a potrvá do 30. června 2024.

uzavírka Bří Čapků IA 00c08


Etapa IB znamená částečnou uzavírku se zachováním obousměrného provozu mezi křižovatkami s ulicemi Černobýla a Družstevní a potrvá do 30. června 2024.

Etapa II znamená úplnou uzavírku části ulice Bratří Čapků před křižovatkou s ulicemi Stavbařů a Pekárenská a proběhne od 14. května do 14. června 2024.

Dopravní omezení jsou nutná kvůli výkopovým pracím ve vozovce. Do všech obytných domů i všech provozoven v ulici bude po dobu stavby zaručený přístup. Příjezd musí obyvatelé a provozovatelé přizpůsobit aktuálnímu dopravnímu značení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru