Foto zdroj: Žatecký maják
Louny

Žatec - Nejmladší žatečtí plavci jeli v sobotu 23. března do Chomutova, kde se uskutečnila Jarní cena nejmladšího žactva 2024.

V nabité konkurenci se tři žatecké reprezentantky Ema Čučvarová, Eliška Paymová a Šárka Vaníková neztratily. Všechny tři naše plavkyně si na závodech vylepšily své osobní rekordy. Šárka Vaníková své osobní maximum na 100VZ posunula o dechberoucích 14 vteřin. Na stejné trati se zlepšila i Eliška Paymová, a to o chvályhodné 3 sekundy. Eliška se zlepšila i na poloviční trati 50VZ.

Nejlepších umístění na závodech dosáhla Ema Čučvarová, která se ve třech ze čtyř startů probojovala mezi nejlepších 10. Ema doplavala 8. na 100P, 6. na 50VZ, a na dvojnásobné trati 100VZ dokonce pátá. Ema si rovněž vylepšila svůj osobním rekord na 50M o 4 vteřiny a dohmátla těsně za branou nejlepší desítky na 11. místě.

Žatecký klub děkuje plavkyním za vzornou reprezentaci města i klubu a přeje mnoho úspěchů do dalších závodů! (kar)

Zdroj: Žatecký maják

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru