Foto: město Louny
Louny

Louny - Město Louny zahajuje sběr názorů svých občanů pro tvorbu strategického plánu 2025 až 2030. Za tímto účelem je na webu radnice zveřejněn dotazník. Snahou je zjistit, jak jsou místní spokojeni s kvalitou života ve městě, kde spatřují hlavní oblasti a příležitosti pro vylepšení.

„Dotazník, který je anonymní, představuje cenný zdroj informací, které budou zohledněny při tvorbě strategického dokumentu „Strategický rozvoj Smart City Louny“. Ten bude sloužit jako východisko pro budoucí rozhodování týkající se rozvoje města a alokace finančních prostředků,“ říká starosta Milan Rychtařík.

Vyplnění dotazníku zabere respondentovi zhruba 10 minut času. Otázky se týkají zejména hodnocení stavu města dle konkrétního občana a jeho priorit. „Je žádoucí, aby se zapojilo co nejvíce občanů, aby měl výstup vypovídací hodnotu. Důraz klademe zejména na mladé, protože strategický dokument může ovlivnit budoucnost jejich domova,“ doplňuje tajemník Městského úřadu Louny Michael Straka.

Příležitost vyjádřit se mají občané na tomto odkazu zde.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru