Foto: Městská knihovna Žatec
Louny

Žatec - Příjemný podvečer prožili návštěvníci zábavné cestovatelsko-gastronomické talkshow Jedlíci na cestách, kterou pořádala Městská knihovna Žatec v pátek 5. dubna v prostorách La Belle Époque.

Tomáš Šapovalov společně s Jaroslavem Bouzkem cestuje, natáčí a píše. Během svého vyprávění se podělil o zážitky ze zákulisí natáčení pořadu a promítl ukázky i nepovedené záběry, které se do vysílání nedostaly. Popsal typická jídla Maďarska, Německa, Holandska, Polska a zavedl posluchače do rozličných tamních restaurací i stánků s občerstvením, nevynechal osobní postřehy a zážitky z navštívených míst. Podvečer se nesl v příjemné atmosféře, došlo na četné dotazy, reakce spokojených posluchačů a zakoupení knihy s věnováním autora.

1204jedlici2 4bac9


Děkujeme La Belle Époque za spolupráci, díky které jsme zde na pátek 17. května od 17 hodin připravili další akci, besedu se spisovatelkou Marií Rejfovou.


Již v pondělí 22. dubna od 17 hodin vás zveme do sálku knihovny na přednášku Čaje a jejich příprava lektora čajové tematiky Ing. Zdeňka Nepustila. Těšíme se na vás při našich dalších akcích. Sledujte nás www.mekzatec.cz

1204plakat ea4a7

 
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru