Most - Nádherný večer plný krásy a módy zažili v sobotu 10. října návštěvníci Městského divadla v Mostě. Divadlo bylo pro tento večer plné k prasknutí, konala se tu totiž velká charitativní módní show Móda a hvězdy.

Móda a hvězdy pomohly opět ve vyprodaném mosteckém divadle dětem. Foto: Jan Vraný

Krásné modely společenské módy Svatebního salonu Delta, módní návrhářky Lady Hellerové a jejího ateliéru New art atelier, Míšy Maškové a jejího salonu M.E.G., mosteckého butiku Viva nebo bílinského Beauty 2000 a kolekce nově otevřeného obchodu v mosteckém Centrálu European Brands, odměnili diváci mnoha potlesky, nejen přítomné pány pak potěšila kolekce spodního a nočního prádla Triumph. Vyvrcholením večera byla přehlídka úchvatných svatebních modelů pro rok 2016 Svatebního salonu Delta.

„Na výběru modelek jsem si dala opravdu hodně záležet a jsem moc ráda, že naši přehlídku šly takové hvězdy, jako je Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová, Miss ČR 2005 Lucie Šlégr, Miss sympatie 2002 Lenka Taussigová a další finalistky České Miss Kristýnka Svobodová, Hana Valentinová a další, také Miss Louny 2014 Ivana Košínová, potom také mostecké modelky Karolína Mitková a Lenka Maršálková a skvělé mostecké házenkářky Černí andělé a nechyběly ani dětské modelky, obyvatelky z dětských domovů," uvedla organizátorka a režisérka večera Petra Vyoralová, majitelka Svatebního salonu Delta.

Ženy v hledišti potěšil svojí přítomností stříbrný a bronzový finalista Muž roku 2015 Tomáš Martinka a Jan Vurm, což projevily velkým potleskem, bouřlivým potleskem tyto krasavce pak odměnily, když se předvedli ve spodním prádle a společně s tanečníkem a pro tento večer také modelem Daveem zatančili.

Kromě módy zažili diváci také pěvecké vystoupení herce Davida Gránského, mladé a velmi talentované zpěvačky Míši Marvartové a taneční vystoupení klubu Beethoven DC EXE Chomutov. Celým večerem skvěle provázeli slovem sourozenci Veronika Kašáková a Karel Kašák, kteří mají k charitativní činnosti velmi blízko, oba totiž vyrůstali v dětském domově ve Vysoké Peci. Karel Kašák se v průběhu večera nechal inspirovat mužskými modely a nakonec ukázal obecenstvu své tělo z horní poloviny odhalené a namísto tance předvedl několik kliků, za což sklidil i on velké ovace.

A Móda a hvězdy nebyla jen o módě, kráse a zábavě, ale měla i charitativní podtext. Díky vyprodanému sálu a příspěvku sponzorů a partnerů večera se vybralo dvakrát po třiceti tisících, které předal na závěr večera hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček a bývalý úspěšný hokejista, nyní člen vedení HC Verva Litvínov Jiří Šlégr ředitelce Dětského domova ve Vysoké Peci a ředitelce teplického Klokánku pro potřeby dětí v těchto zařízení.

Hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček po skončení akce naší redakci řekl: "Módní přehlídky jako takové jsou vždy moc hezké akce, ta dnešní taková rozhodně byla, navíc v tomto případě byl důležitější smysl celé této akce. Organizátorka společenské show Petra Vyoralová si zaslouží velké poděkování. Tyhle děti mají tu smůlu, že si rodiče vybrat nemohou a dnes se to pořádalo právě pro tyto děti. Kraj se na této akci podílel finančně a myslím si, že investované peníze jsou vynaloženy správně," dodal hejtman Bubeníček.

Diváci večera mohli pomoci dětem z Klokánků také zakoupením unikátního kalendáře na rok 2016 s názvem O snech, na jehož vzniku se podíleli známé osobnosti ze společenského života, které mají kořeny v Ústeckém kraji a jehož cílem je Klokánky v naší zemi zachovat. Celá částka ve výši 350 korun, kolik kalendář stojí, poputuje to těchto azylových zařízení pro děti. „Děti z Klokánku a samotné Klokánky můžou podpořit všichni Mostečané. Kalendář si totiž můžou zakoupit přímo ve Svatebním salonu Delta, pod mosteckým magistrátem, Radniční 1/2.

Organizátorka akce Petra Vyoralová uvedla, že přehlídka byla o dětech a pro děti a lidé byli spokojeni. "O přehlídku byl obrovský zájem a letos jsme vyprodali celé divadlo. Kdybych měla dalších šedesát volných lístků, tak bych je udala. Už nyní mám v hlavě plán jak zlepšit tuto skvělou akci v příštím roce."

Tato dobrá zpráva určitě potěší všechny diváky, které byly z této z módní show nadšeni, budou se moci na Módu a hvězdy těšit i v příštím roce.

Redakce e-mostecko.cz byla i letos hlavním mediálním partnerem celé akce a připravuje ještě videoreportáž z průběhu sobotního večera Móda a hvězdy v mosteckém divadle.

FOTOGALERIE:

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru