Postoloprty - Městečko Postoloprty zřejmě neuvěřitelně přitahuje 32letou ženu ze Žatce. Ta opakovaně porušila zákaz pobytu v této obci.

Město Postoloprty. Foto: MÚ Postoloprty

"I když jí policisté v minulých dnech sdělili podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, neboť se protiprávně zdržovala v jednom tamním restauračním zařízení, do uvedené obce zavítala v trvajícím zákazu pobytu znovu," říká mluvčí policistů na Lounsku Jaromíra Střelcová.

I v tomto případě jí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z výše uvedeného trestného činu, za což jí hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

Zákaz pobytu v Postoloprtech a spádových obcích jí byl vysloven tamním městským úřadem dne 21. července 2015 na dobu 3 měsíců.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru