Most – Zbláznili jsme se. Nechali jsme se dobrovolně zavřít do psychiatrické léčebny. To, co se tam dělo, bylo jak z nejhorší noční můry. Lobotomie, výkřiky, věznění, vytrhané vlasy, krev. A tak jsme se pokusili uniknout. Měli jsme na to přesně 66 minut. Stihli jsme při tom natočit pár záběrů z ukryté kamery. Snad budou dostatečným varováním, abyste tuhle novou hru v Mostě nevynechali.

Vítejte v Escape Most, únikové hře, naprosté novince v Mostě, a vlastně i v takřka celém Ústeckém kraji. Prožijete strach a úzkost z ubývajícího času, budete muset využít svůj důvtip a inteligenci, abyste našli všechny klíče a nápovědy, které vás dostanou ven z uzavřených místností, které jsou obrazem hororové psychiatrické kliniky.

Oficiálně se otevírá 1. listopadu. „Hra je určena pro dva až pět hráčů, čtyři je tak ideální počet,“ říká duchovní otec myšlenky na vybudování únikové místnosti v Mostě Petr Simm. Escape Most najdete v pasáži pod magistrátem.

Přijímací místnost doktora Houzáka. Řešíme, jak ven z únikové místnosti. Foto: Oldřich Hájek

Popisovat principy hledání klíčů nemá smysl, sebralo by vám to radost ze hry. To se prostě musí vyzkoušet. Když se dostanete do úzkých, nemusí to nutně znamenat konec. Personál sleduje dění uvnitř pomocí kamer a může vám na monitor poslat nápovědu. Nám takto gong oznámil příchozí zprávu několikrát. I díky tomu jsme se dostali ven bez cizí pomoci, ještě nám pár desítek vteřin zbývalo.


Webové stránky Escape Most najdete zde

Facebookový profil Escape Most najdete zde


Pocity? Perfektní zábava, vyvážená obtížnost. Za hodinu (nejlepší testovací skupina to zatím zvládla okolo padesáti minut) naprosto zapomenete na dění tam venku. A také radost z toho, že skupina Mostečanů dokázala ve městě postavit něco takového. A díky zájmu, který už teď evidují je jasné: Oni se nezbláznili.

Společné redakční foto po úspěšném úniku. Zleva Oldřich Hájek, Marcela Sklenářová a Olga Markuzziová.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru