Žatec - Žatečané si přišli v sobotním pozdním odpoledni na náměstí pro mikulášskou nadílku. Přivezl jim ji Mikuláš s čertem a andělským doprovodem v kočáře taženém párem koní.

Čert přijel s Mikulášem v kočáře

Příjezd Mikuláše s čertem a nádherně nasvícené náměstí. To mohou široko daleko závidět ;) Fotogalerii najdete zde: http://goo.gl/xdE7rd

Zveřejnil(a) E-Lounsko dne 5. prosinec 2015

Průvod s kočárem vyrazil odpoledne od Domu dětí a mládeže v Žatci, přes centrum města dorazil v doprovodu strážníků na náměstí, kde už čekaly u pódia stovky lidí. Připravené balíčky podom předával Mikuláš přímo na pódiu, ty nejodvážnější děti se nebály ani před velkým publikem zazpívat do mikrofonu.

V pět odpoledne se potom rozsvítilo vánočně ozdobené náměstí s vánočním stromem. Byť bylo náměstí slušně zaplněné, před nedělní Krampus show šlo jen o předehru. Očekává se několikanásobně více diváků. Program v neděli 6. prosince začíná v 16 hodin, průvod čertů, démonů a pekelných bytostí po celém náměstí Svobody čekejte od 17. hodiny. Více jsme psali v článku na tomto odkazu.

Mikuláš s čertem v průvodu na žateckém náměstí. Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru