Žiželice - S částečnou uzavírkou silnice I/27, která vede ze Žatce k zóně Triangle a dále na Most, musí počítat řidiči u železničního přejezdu v Žiželicích. Může za to sesuv půdy. Doprava je tam vedena jedním jízdním pruhem, na rušné silnici to může znamenat zejména ve všední dny vytváření kolon.

Doprava je v Žiželicích řízena kyvadlově. Foto: Oldřich Hájek

Podle informací žatecké radnice je částečná uzavírka silnice naplánovaná až do konce ledna příštího roku, Ředitelství silnic a dálnic by ale práce rádo skončilo už do konce prosince. Záležet ale bude na počasí.

S objížďkou nesouhlasili žatečtí zastupitelé

Původně stanovená objízdná trasa ve směru od Mostu na Žatec, která vedla přes Hořetice a v Žatci ulicemi Chomutovská a Osvoboditelů, je zrušená. Nyní dopravu řídí dvojice zaměstnanců stavební firmy.

S objížďkou, která přiváděla do žateckých ulic tisíce aut denně, nesouhlasili tamní zastupitelé. Přijali kvůli tomu i usnesení. Objízdnou trasu následně kraj zrušil.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru