OBRAZEM: Na Žatecku v noci vyhořel hostinec a dům, obec byla bez proudu
Noční zásah hasičů v Milčevsi. Foto: Hasiči Žatec
Louny

Milčeves -  Sedm hasičských jednotek vyjelo ve čtvrtek po druhé hodině ranní k požáru hostince a rodinného domu v obci Milčeves na Žatecku.

V době příjezdu první jednotky na místo byla požárem zasažena již velká část střešní konstrukce a podkrovní místnost. "Bylo nasazeno několik vodních proudů, vypnuta elektrická energie. Na místo byl povolán technik elektrorozvodných závodů, vedle domu zasaženého požárem je vedení vysokého napětí. V budově nebyli žádní lidé. Hasiči zachránili tři psy," sdělil mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Silnice v obci Milčeves byla po dobu zásahu neprůjezdná z důvodů velkého množství techniky. Technik elektro závodů odpojil proud v celé obci. Byl zapojen po ukončení zásahu. Hasiči požár lokalizovali v 3:24 a zlikvidovali v 5:05. "Škoda a příčina vzniku požáru se vyšetřují," dodal Lukáš Marvan.

Zasahovaly jednotky HZS Žatec, HZS Podbořany, SDH Žatec, SDH Podbořany, SDH Libočany, SDH Tuchořice a SDH Krásný Dvůr.

2408milceves2

2408milceves3

2408milceves4

Foto: Hasiči Žatec

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru