Louny - Vazbou skončilo páchání trestné činnosti již několikrát soudně trestaného recidivisty. Na svědomí má převážně majetkové delikty, které policisté objasnili a 31letého muže z Loun z nich v minulých dnech obvinili.

Za tankování nezaplatil. Ilustrační foto

Mladík kradl v prodejně drogerie, kde odcizil dvě ústní vody v hodnotě 398 Kč. Dalšího skutku se dopustil začátkem července, kdy si na jedné benzinové čerpací stanici na Lounsku natankoval do vozidla přes 25 litrů benzinu v hodnotě 744 Kč a bez zaplacení z místa ujel. Motorové vozidlo navíc řídil i přesto, že není držitelem žádného řidičského oprávnění.

Dále se uvedený mladík vloupal i do jednoho rodinného domu v Lounech, odkud odcizil televizor v hodnotě 15 000 Kč.

"Nyní se již po zásluze nachází za mřížemi a z výše uvedených trestných činů se bude zpovídat u soudu," uvedla lounská policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru