Žatecko - Žatečtí policisté pátrají po několika pachatelích, kteří se dopustili kráděží v minulých dnech. Celkové škody se vyšplhaly na necelých padesát tisíc korun.

1811kradeze

Ilustrační foto

Ve středu v nočních hodinách se neznámý pachatel vloupal do zaparkovaného vozidla značky Škoda Octavia v ulici Předměstí v Žatci. Z vozu odcizil kameru. Poškozením vozidla a krádeží způsobil majiteli škodu ve výši 3400 korun.

"Téhož dne překonal další neznámý pachatel oplocení pozemku u domu v žatecké ulici Václava Brožíka, kde se následně vloupal do kůlny a odcizil odtud zahradnické a rybářské náčiní. Majiteli tak způsobil škodu ve výši 10 100 Kč. V Nehasicích se pachatel také vloupal do kůlny u neobývaného domu a odcizil z ní benzínovou sekačku, strunovou sekačku a 8 kusů pneumatik na discích. Svým činem způsobil majiteli škodu v celkové výši 17 350 Kč," uvedla mluvčí lounské policie Jaromíra Střelcová.

Ani objekt jedné akciové společnosti v Žatci neunikl pozornosti zloděje, který nezjištěným předmětem vypáčil kovové dveře technické místnosti vodojemu a odcizil z něj 2 kusy bouracích kladiv, elektrické míchadlo a 1 cívku prodlužovacího kabelu. Pachatel tak způsobil krádeží a poškozením škodu ve výši 19 000 korun. "Žatečtí policisté již zahájili ve všech případech úkony trestního řízení a po pachatelích vloupání intenzivně pátrají," dodala mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru