Louny - Policisté dopadli zloděje, který se chtěl vloupat do dvou prodejen s oblečením v lounské ulici 5. května. Koncem října se snažil násilným způsobem vniknout do uvedených obchodů, což se mu ani v jednom případě nepodařilo.

2211vloupacky

Ilustrační foto

Tohoto jednání se dopustil i přesto, že byl za majetkovou trestnou činnost již v minulosti Okresním soudem v Lounech odsouzen. Nyní si ve zkráceném přípravném řízení vyslechl podezření z pokusu trestného činu krádeže a trestného činu poškození cizí věci.

"Způsobená škoda na poničeném zařízení byla odhadnuta na 9. 000 Kč. Po provedených úkonech byl podezřelý propuštěn na svobodu," uvedla mluvčí lounské policie Jaromíra Střelcová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru