Louny - V rukou policistů skončil 46letý recidivista z Loun, který nejméně od roku 2015 do současné doby distribuoval na různých místech v okrese Louny pervitin. Drogu poskytoval koncovým uživatelům buď za úplatu, zdarma či ji směňoval za různé věci.

0512pervitin

Ilustrační foto

"Uvedeného jednání se dopouštěl i přesto, že za stejnou trestnou činnost byl již v posledních třech letech odsouzen. Komisař služby kriminální policie a vyšetřování mu v minulých dnech sdělil obvinění z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkamí a s jedy v druhém odstavci, za což mu hrozí trest odnětí svobody v délce od dvou do deseti let. Obviněného stíhá vazebně," uvedla mluvčí lounské policie Jaromíra Střelcová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru