Vybrané domácnosti budou přizvány k účasti na výzkumu, tazatelé je budou navštěvovat až do půlky listopadu
Ilustrační foto
Louny

 

Louny - Vybrané domácnosti města budou přizvány k účasti na významném vědeckém výzkumu, který přinese dosud neznámé pohledy na společenské vztahy v české společnosti. Výzkum v rámci Mezinárodního programu sociálního výzkumu ISSP připravili odborníci z Akademie věd ČR a bude v něm osloveno 4500 náhodně vybraných domácností z celé ČR.

Nejedná se o komerční, ale o významný akademický/vědecký výzkumný program s dlouholetou tradicí. Vyškolení tazatelé společnosti MEDIAN navštíví náhodně vybrané domácnosti v Lounech v období od 15. 9. do poloviny listopadu. Tazatelé se prokáží průkazem od společnosti MEDIAN.

Otázky se týkají každodenního života, hodnot a názorů českých občanů – nevztahují se konkrétně k Lounům. Odpovědi jsou zcela anonymní, všechny údaje budou použity pouze v rámci souhrnných údajů a je vyloučeno jakékoliv zneužití osobních informací. Svou účastí ve výzkumu se k ničemu nezavazujete. Vyplnění dotazníku s tazatelem trvá přibližně 40 minut. Účastníci výzkumu obdrží malý dárek.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru