Podbořany - Pod vlivem alkoholu usedl za volant motorového vozidla a řídil jej 26letý muž z Podbořanska. Dne 17. února večer provedli tamní policisté silniční kontrolu v Dukelské ulici v Podbořanech, kde uvedeného mladíka stavěli a při dechové zkoušce mu přístrojem Drager naměřili 2,00, 2,20 a 2,02 promile alkoholu v dechu.

2102test

Ilustrační foto

"Navíc zjistili, že mladý muž není držitelem řidičského oprávnění. V pondělí mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Po provedených úkonech jej propustili na svobodu. Pokud soud uzná jeho vinu, hrozí mu až rok za mřížemi," uvedla mluvčí lounských policistů Jaromíra Střelcová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru