Louny - Ještě týden bude uzavřena prodejna Lidl v Lounech. Její interiér prochází rekonstrukcí, při které budou využity některé prvky z konceptu nových prodejen. 

1103lidl01

Sportřební zboží v Lidlu. Foto: Lidl

Při několikadenní přeměně prodejní plochy budou využity prvky nového konceptu, jež zákazníkům přinesou vzdušnější, čitelnější vzhled a příjemnější nakupování a zaměstnancům zjednoduší manipulaci s produkty a práci s údržbou.

Zákazníci se tak po otevření mohou těšit například na moderní prosklené zádveří, 3D grafické nápisy na stěnách pro lepší orientaci na prodejní ploše, nový vzhled pekárny, dřevěné prvky sjednocené v dekoru světlého dubu, nebo nový systém pro prezentaci spotřebního zboží. Budou zde také instalovány pokladny s velkým odkládacím prostorem a ergonomickým pracovním místem pro zaměstnance. Celý interiér pak sjednotí šedá barva, jež celé prostředí zklidní a umožní tak lépe vyniknout vystavenému zboží a orientačnímu systému v prodejně.

„Tímto remodelingem chceme našim zákazníkům i ve stávající prodejně poskytnout výhody prodejen nové generace, které stavební technologie této budovy umožňují. Věříme, že příjemnější a pohodlnější nakupování ocení," okomentovala remodeling prodejny mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Prodejna je uzavřena od 7. do 17. března. Remodelingu se v nejbližších měsících dočkají zákazníci několika desítek prodejen Lidl po celé České republice.

1103lidl03

Nový vstup. Foto: Lidl

1103lidl02

Interiéry nového obchodu. Foto: Lidl

1103lidl04

Pekárna. Lidl

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru