Bošov - K defektu přední pneumatiky došlo na tahači na silnici 1/6 ve směru od Karlových Varů na Prahu před obcí Bošov. Řidič Iveca s přísvěsem skončil mimo vozovku. Nehoda se stala v pátek odpoledne, v pondělí o ní informovali policisté.

2003nakladakkv

Řidič si zřejmě nezkontroloval technický stav vozidla před jízdou. Foto: Policie ČR

"Před jízdou si řidič zřejmě pečlivě nezkontroloval technický stav vozidla, především stav pneumatik. Před obcí Bošov došlo k defektu pravé přední pneumatiky na tahači, následkem čehož nákladní souprava havarovala v poli mimo komunikaci," uvedla mluvčí policie Zuzana Týřová.

Policisté provedli s řidičem orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla negativně. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění. Řidiči byla za přestupek uložena bloková pokuta. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 200 tisíc korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru