Podbořany - Krátce před vánočními svátky a na začátku letošního roku přijali policisté v Podbořanech celkem patnáct oznámení o krádeži věcí z balkonů ve městě. Pachatel bral věci, které se hodily – balení nealkoholických nápojů, krabice s vánočním cukrovím, maso, prázdné lahve od piva, hrnce s polévkou, bramborový salát, lahve s vínem a další potraviny.

2003balkony

Ilustračí foto

"Majitelům vznikla celková škoda za skoro 13 tisíc korun. Z krádeže nyní mohli obvinit trojici mužů ve věku 19, 31 a 35 let, která má uvedené jednání na svědomí. U nejmladšího z trojice policisté zjistili, že to není jeho první porušení zákona. Za obdobné jednání byl odsouzen Okresním soudem Louny již na začátku roku 2016," uvedla mluvčí chomutovských policistů Marie Pivková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru