Parkoviště v ulici Pod Nemocnicí má nový parkovací systém. Víme, kolik zaplatíte
Zdroj: www.mulouny.cz
Louny

 

Louny - V Lounech došlo k instalaci nového závorového parkovacího systému na jedné z parkovacích ploch v ul. Pod Nemocnicí. Parkoviště je situované před budovou č.p. 2379.

Dle ceníku schváleného usnesením Rady města Loun bude od příštího týdne parkování na této (jedné ze tří parkovacích ploch) zpoplatněno následujícím způsobem:

  • první 2 hodiny zdarma
  • třetí hodina 10 Kč
  • každá další započatá hodina 20 Kč

Jedná se o krok směřující k uvolnění parkovacích možností občanům navštěvujících jak úřady, tak ordinace lékařů umístěné v této lokalitě. Pro zcela bezplatné parkování mohou občané nadále využívat ostatní parkovací místa v ul. Pod Nemocnicí nebo v přilehlých ulicích, např. Rakovnická (parkoviště pod Domovem pro seniory nebo u bývalé plavecké haly), Vladimírská (parkoviště u prodejny), Rybalkova (parkovací místa u sportovní haly) apod.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru