OBRAZEM: Feintool začal u Mostu stavět první český závod. Víme, které pozice nyní nabírají
Slavnostní zahájení výstavby. Foto: Marcela Sklenářová
Louny

Most - Švýcarská firma Feintool AG započala s výstavbou svého prvního výrobního závodu v České republice. Výrobu dílů pro automobilový průmysl plánuje v průmyslové zóně Most Joseph zahájit do konce roku 2018.

“Závod v Mostě bude mít nejmodernější technologie a bude pokrývat celý procesní řetězec přesného lisování se zaměřením na velkoobjemovou výrobu přesně lisovaných dílů včetně nástrojárny na výrobu aktivních prvků pro nástroje,” říká Knut Zimmer, ředitel System Parts Europe.

Slavnostního ceremoniálu položení základního kamane se vedle zástupců firmy Feintool Knuta Zimmera a Juraje Bujnáka zúčastnil také mostecký primátor Jan Paparega. Přítomni byli i zástupci agentury CzechInvest, která pomohla umístění investice firmy v České republice dojednat.

Investice dosáhne do výše až 1,26 miliardy korun, která by měla do budoucna vytvořit 60 a později až 150 nových pracovních míst.

Společnost Feintool má v současné době již nabraný celý management a začíná s náborem THP pozic a výrobních pozic do nástrojárny. V současné době hledají kandidáty na pozice:

  • Finanční účetní se znalostí AJ/NJ
  • Vedoucí oddělení údržby strojů
  • CNC programátory
  • CNC operátory/seřizovače

Zájemci mohou zasílat svůj životopis na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Foto

Skupina Feintool ve zkratce

Feintool je mezinárodně působícím technologickým a tržním lídrem v oblasti technologie přesného lisování. Tato technologie se vyznačuje jak vysokou efektivitou nákladů a kvalitou, tak produktivitou procesu.

Společnost byla založena v roce 1959 ve Švýcarsku se sídlem ve městě Lyss. Výrobní závody včetně technologických center má společnost v Evropě, Spojených státech, Číně a Japonsku vždy tak, aby byla nablízku svým zákazníkům. Na celém světě pracuje kolem 2400 zaměstnanců společnosti Feintool na nových řešeních a vytváří klíčové výhody pro své zákazníky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru