Recidivista okrádal lidi v barech, v jednom případě ale doplatil na pozornost okradeného. Všiml si ho a strhla se šarvátka
Ilustrační foto
Louny

Louny - 27 letý recidivista měl ke konci roku krást v barech. Nejprve měl využít nepozornosti jedné ze zákaznic a z kabelky jí vzít mobilní telefon. Podle informací policistů ho prodal, a tím si přišel k nemalé částce.

Při druhém případu, který se odehrával v jiném baru, byla zápletka dramatičtější. Muž se nejspíš opět spoléhal na nepozornost, zřejmě ale nečekal, že si poškozený všimne, že mu bere peníze z bundy. Následné přetahování se neobešlo ani bez fyzického napadení.

"Lounští policisté prováděli šetření, a jelikož mají dobrou místní a osobní znalost, povedlo se jim najít muže, který by měl mít tyto případy na svědomí. Z předešlých let už má na svém kontě několik rozsudků okresního soudu. Poslední trest si odpykal na počátku roku 2017, tentokrát muži hrozí až tři roky odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru