Žatečtí policisté zastavili tři řidiče se zákazem řízení. Všem hrozí až dvouletý trest
Ilustrační foto
Louny

Žatec - Žatečtí policisté zastavili tři řidiče, kteří měli znovu porušit zákon. V pátek kontrolovali muže ve věku 51 let. Při lustraci zjistili, že mu byl už dvakrát vysloven rozhodnutím městského úřadu zákaz řízení všech motorových vozidel.

Podobně byl na tom ve středu také 50letý řidič Babety. Policisté při jeho kontrole odhalili, že mu okresní soud v minulosti zakázal řízení motorových vozidel. Středa nebyla příznivá ani pro 31letého muže, kterého strážci zákona zastihli za volantem. V řidičově pestré trestní minulosti se objevuje také zákaz řízení.

"Policisté všem výtečníkům sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a každému hrozí až dvě léta odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru