Dvěma řidičům hrozí za řízení přes zákaz až dvouletý trest
Ilustrační foto
Louny

Libočany, Žatec - V sobotu při silniční kontrole policisté zjistili, že dva řidiči sedli za volant i přes zákaz. Nejprve kontrolovali v obci Libočany 27letého muže, u kterého odhalili skutečnost, že má okresním soudem vyslovený zákaz řízení motorových vozidel.

Podobně byl na tom i další kontrolovaný řidič. 23letý muž, který projížděl žateckými ulicemi, má podle zjištění místních policistů také okresním soudem zakázáno řídit motorová vozidla.

"Jelikož muži vykonávali činnost, která jim byla orgánem veřejné moci zakázána, strážci zákona už jim sdělili podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Nyní hrozí každému z nich až dva roky odnětí svobody. Případy jsou řešeny ve zkráceném přípravném řízení," uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru