V Podbořanech hledají správce sportovního areálu Tatran
Ilustrační foto: CC0
Louny

Podbořany – Máte rádi sport? Práci na čerstvém vzduchu? Jste šikovní na manuální práci a bavilo by vás i pomáhat dalším lidem, kteří také rádi sportují? Pak máte jedinečnou šanci – v Podbořanech právě hledají správce rozlehlého sportovního areálu Tatran.

Areál Tatranu je nejvýznamnější sportovní zařízení ve městě. Své zápasy v něm hrají fotbalisté, tenisté, kuželkáři i třeba šachisté.

„Správce pečuje o přípravu a údržbu všech sportovišť v areálu, tedy například fotbalového hřiště, tenisových kurtů, tělocvičny a dalších,“ upřesnil Martin Gutzer, tajemník Městského úřadu Podbořany. Podmínkou města pro uchazeče je také řidičský průkaz skupiny B. Zájemci se mohou hlásit na radnici do 20. března.

TJ Tatran Podbořany sdružuje více než 400 sportovců z města a okolí v několika oddílech. Loni v září oslavila tato jednota originálním způsobem výročí od svého založení – bylo prezentováno jako 90 + 1 rok. Hostem oslav byl i tehdejší ministr školství ČR Stanislav Štech, který se shodou okolností ve městě narodil.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru