V Úhercích v noci hořel domek. Žije v něm i papoušek
Papoušek v bezpečí při nočním zásahu. Foto Michal Hrdlička
Louny

Úherce – V Úhercích začal v úterý před půlnocí hořet rodinný dům. K události přijely čtyři jednotky hasičů. Nikdo nebyl zraněn, obyvatelé vyšli před dům i se zvířaty, mězi nimiž byl i papoušek.

Jako první na místo přijeli dobrovolní hasiči z Úherců se svou technikou a zahájili hasební zásah. Brzy dorazili i profesionální hasiči z Loun, dobrovolní z Panenského Týnce a pak i jednotka HZS
ze stanice Žatec s termokamerou.

„Šlo o menší požár v obytné místnosti, přesto byl ale domek silně zakouřen. Obyvatelé domu stačili včas vyjít ven i s papouškem a se psy,“ uvedl Michal Hrdlička z Hasičského záchranného sboru Žatec.

Hasiči požár zlikvidovali za použití dvou vysokotlakých vodních proudů a dýchací techniky. Příčinu požáru vyšetřuje Hasičský záchranný sbor i Policie ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru