Muž napadl manželku, policisté ho vykázali z domu
Ilustrační foto Michal Hrdlička
Louny

Žatecko – Muž na Žatecku fyzicky napadl svou manželku. K hádce přijeli policisté a po zjištění situace ho na deset dní vykázali ze společné domácnosti.

Incident se odehrál na začátku dubna. Policisté zjistili, že k takovému jednání v domácnosti nedošlo poprvé. „Aby zamezili dalšímu napadení, využili opatření podle zákona, které má v podobných případech chránit zdraví ohrožované oběti napadání. Muže ve věku 45 let vykázali na deset dní ze společného domu,“ uvedla Irena Pilařová, mluvčí Policie ČR Louny.

Manžel se nesmí přiblížit ke své ženě a nesmí ji ani nijak jinak kontaktovat. Nesmí vkročit do společného domu a má deset dní na přemýšlení o tom, že ženám se ubližovat nemá.

Letos jde už o čtrnáctý případ v okrese Louny, při němž po hádkách a fyzickém napadání museli policisté použít preventivní opatření směřující k ochraně ohrožených osob - vykázání člena domácnosti.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru