Na výstavu se přišlo podívat přes 37 tisíc lidí
Výstava Dům a zahrada v Lounech. Foto Libor Želinský
Louny

Louny – Necelých čtyřicet tisíc lidí se zúčastnilo uplynulé výstavy Dům a zahrada, která tradičně zahajuje sezonu na přírodním výstavišti v areálu u řeky v Lounech. Návštěvníky lákalo krásné teplé počasí. Jenom během soboty jich přišlo 17 tisíc.

Informovala o tom Štěpánka Portz ze společnosti Diamant Expo, která výstavy v Lounech pořádá. „Výstava trvala od čtvrtka do neděle a vstupenku do areálu si koupilo 37 196 lidí. Největší zájem návštěvníků byl v sobotu, kdy jsme uvítali téměř sedmnáct tisíc lidí,“ uvedla pořadatelka.

Výstava byla věnována veškerému zařízení, zpestření, zkrášlení a praktickým pomůckám pro příjemné bydlení a pohodlné pobývání v domě i na zahrádce. Hlavní nabídku této jarní výstavy tradičně tvoří květiny a rostliny, připravené k vysazení na zahradu či do truhlíků na balkony a terasy, nebo také ovocné či okrasné stromky.

Podrobněji jsme o výstavě a její atmosféře s fotografiemi psali ZDE. Další oblíbené výstavy v areálu u Ohře v Lounech budou následovat v červnu, srpnu a září.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru