Národní dům bude v neděli patřit špičkovým tanečníkům
Ilustrační foto pixabay.com
Louny

Podbořany – V Národním domě v Podbořanech proběhne v neděli mistrovství západních Čech ve sportovních tancích. Přijít podívat se může každý zájemce.

Taneční soutěže celorepublikového významu probíhají v Podbořanech několikrát za rok. Pořadatelem je TK Dance Art Podbořany, který vznikl už v roce 2002. Klub se zaměřuje především na výuku standardních a latinskoamerických tanců. „Vyučujeme a vychováváme páry pro soutěžní tancování, a také páry, které tančí jen pro radost a relaxaci,“ uvádí klub na svých stránkách.

Klub má i řadu dalších aktivit, pořádá tradiční taneční kurzy v Podbořanech i Žatci, stejně i například letní dovolenou pro příznivce tance v Chorvatsku.

Nedělní mistrovství začíná v 10 hodin a je otevřeno pro veřejnost.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru