Festival Antikotel počtrnácté. A letos bude i Antikotlík
Ilustrační foto pixabay.com
Louny

Louny - Každoroční přehlídka lounských hudebních skupin Antikotel se uskuteční 25. a 26. května v areálu restaurace Stromovka. Letošní ročník představí 24 souborů, převážně z Loun a okolí, ale jako každý rok i letos ho obohatí přespolní hosté.

Milovníci prosluněného jamajského reggae se mohou těšit na Jahtec Jammin‘ Job a na své si přijdou i fanoušci punku, které jistě potěší zařazení skupiny Do řady. Pro návštěvníky, kteří si s žánry nelámou hlavu, je připraveno třeba temné noir country blues umělce, jenž si říká Koonda Holaa. Z lounských se můžeme těšit například na jubilanty Furt Rovně nebo Nevýpar kovatjezd, jednorázové vystoupení po dlouhé době odehrají Joe Purple, mladou krev zastoupí The Blueberries.

S přibývajícími ročníky si pořadatelé kladou za stále důležitější úkol náplň doprovodného programu, aby byl festival přístupný všem generacím návštěvníků. Ten je poprvé v historii festivalu prezentován samostatně pod názvem Antikotlík a začíná v sobotu v 10 hodin. Pro ty nejmenší je tu Montessori dílna, atraktivní bude jistě i body ve výtvarné dílně, své hudební nadání mohou všichni předvést v hudební dílně. Nebudou chybět ani workshopy nejrůznějšího zaměření.

Z trochu jiného soudku budou cestopisné přednášky či Divadlo Krabice Teplice. Festival Antikotel letos proběhne již počtrnácté. Vojtěch Petržilka

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru