Čerstvé mléko přímo od krávy. V Kadani mají na náměstí mlékomat
Mlékomat v Kadani. Zdroj: facebook/Jiří Kulhánek
Zajímavosti

Kadaň - Máte rádi mléko, ale to krabicové ze supermarketu vám příliš nešmakuje? V Kadani si teď mohou dvakrát týdně dojít na náměstí pro kvalitní a čerstvé mléko. Do města totiž zajíždí mlékomat. Starosta Kadaně Jiří Kulhánek o tom informuje na svém facebooku.

Čerstvé a kvalitní mléko ze statku Jezerka si lze načepovat na kadaňském náměstí každé úterý a čtvrtek od 8.00 do 15.30 hodin. Za půl litru zaplatíte 10 korun, za litr 20 korun. Syrové mléko před použitým převařte. Spotřebovat ho musíte do třech dnů od odběru. Pro přenos mléka je nutné použít čistou láhev, nebo láhev ze zdejšího automatu.

Na mlékomat přispělo školnímu statku město Kadaň.

1212mlekomat1

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru