VIDEO: Topení pryč, okna pryč, podlahy pryč! Zbyl jen bordel. Takhle dopadlo panelákové bydlení
Prohlídka prázdného domu hlídkou městské policie. Foto: Michal Hrdlička
Zajímavosti

Obrnice – Jak může dopadnout panelákové bydlení? Co se stane, když si nájemníci neváží toho, co mají? A co se stane s domy, které jsou ponechány napospas a čeká je už jen likvidace?

Ve čtvrtek večer jsme se podívali s hlídkou Městské policie Most do zdevastovaného a odpadem zasypaného panelového domu v Obrnicích na Mostecku v sídlišti Nová Výstavba.

Obec se výkupem domů a jejich bouráním dlouhodobě snaží bránit tomu, aby různé živly stěhovali do jednoho místa. Zpět získala už několik domů, které s přispěním státu i bez něj zdemolovala.

Strážníci podobná místa často navštěvují z důvodů pohybu a přespávání závadových osob a osob, na které je vyhlášeno pátrání Policií ČR. Jak lidé dokáží zničit bydlení, dokazují naše snímky ve fotogalerii a video níže.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=-5NkMMRbASI

Fotogalerie

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru