Bečov - Ti, kteří si oblíbili filmy za obcí dotované vstupné v Bečově, se můžou těšit na další várku filmů se zlevněným vstupným. V listopadu se v kině Bečov budou promítat tři filmy za 50 korun a jeden za 20 korun. Opět se budou promítat v neděli, od 18 a od 15 hodin.

V neděli 3. listopadu se můžete od 18 hodin těšit na X-MEN: DARK PHOENIX, americký akční dobrodružný fantasy film z roku 2019, 114 minut dlouhý, přístupný dětem od 12 let. Vstupné 50 korun.

Českou komedii ŽENY V BĚHU uvidíte v neděli 10. listopadu od 18 hodin. Film je z roku 2019 a jeho délka je 93 minut. Je přístupný i dětem. Vstupné 50 korun.

Třetí listopadovou neděli 17. 11. se bude od 18 hodin promítat americký akční sci-fi, 115 minut dlouhý film MUŽI V ČERNÉM:GLOBÁLNÍ HROZBA. Dětem přístupný, vstupné 50 korun.

Posledním dotovaným listopadovým filmem bude v neděli 24. listopadu TAJNÝ ŽIVOT MAZLÍČKŮ 2. Začátek promítání tohoto amerického animovaného dobrodružného filmu 86 minut dlouhého bude v 15 hodin. Je i pro děti a vstupné je krásných 20 korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru