OBRAZEM: Modeláři ukazují neuvěřitelný svět zmenšenin. Jejich výstava má už dlouhou tradici
Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Proboštov – V proboštovské Sokolovně na Teplicku byla v sobotu 8. října zahájená tradiční Všeobecná modelářská výstava. Nabízí k zhlédnutí zajímavé modely aut, letadel, lodí, tanků, obrněné techniky, figur, Monti systém, sběratelské kolekce i papírové modely architektonických objektů.

Součástí výstavy, která má v Proboštově už dlouhou tradici, je i modelářský workshop, burza modelů, ukázka RC modelů (rádiem řízených modelů), dioramat (scény vytvořené z několika modelů, které se snaží navodit dojem skutečnosti) a soutěže pro děti.

Vstupné na výstavu je dobrovolné. Akci můžete navštívit ještě v neděli 9. října, od 9 do 16 hodin.

Zájemci zde mohou dokonce nakoupit dárek, třeba k Vánocům. V nabídce jsou hračky, stavebnice modelů, vláčky a další podobný sortiment.

Foto

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru