Destinační agentura Dolní Poohří připravuje v rámci česko-německého projektu čtyři výlety do Saska
Foto: Destinační agentura Dolní Poohří
Výlety

Lounsko, Žatecko - Čtyři výlety za poznáním Saska připravuje na letní sezonu Destinační agentura Dolní Poohří v rámci společného česko-německého projektu. První autobus s turisty z Lounska, Žatecka a Kadaňska vyjede již v sobotu 17. června a jeho cílem bude jedinečný solný trh v Lößnitz.

Všechny výpravy spojuje název Léto s Dolním Poohří a jejich cílem je ukázat obyvatelům tohoto regionu zajímavá místa v Sasku. První z výletů 17. června představí tradici, která saská a česká města v Poohří spojuje, a to historickou solnou stezku. Cílem zájezdu je německé město Lößnitz, kde se každoročně koná velký solný trh. Hned následující sobotu 24. června můžete s Destinační agenturou vyrazit do Annaberg-Buchholz. Cílem návštěvy bude expozice krušnohorské hračky a dřevěného umění Manufaktura snů, čokoládovna a také největší saská kolotočová pouť. O programu dalších výletů budeme informovat.

Autobus na výlety odjíždí z Loun (zastávka Osvoboditelů a u Luny) v 10.30 do Lößnitz, v 9.30 hodin do Annabergu a dále přibere turisty v Žatci a Kadani, vždy na autobusovém nádraží. Cena zájezdů je 100 korun, které je potřeba uhradit nejpozději tři dny před akcí na účet 107-1481330207/0100.

V případě prvního zájezdu uveďte heslo LOESNITZ, v případě druhého ANNABERG a připojte své jméno. Vstup na solný trh je zdarma, vstupenka do Manufaktury snů činí 5,50 EUR pro dospělé a 3,50 EUR pro děti. Přihlášky jsou možné také na tel. 731 086 710 a e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

„Hlavním cílem je zlepšení informovanosti o turistických možnostech na druhé straně hranice a tedy zvýšení přeshraniční turistiky v Euroregionu Krušnohoří,“ vysvětluje ředitelka Destinační agentury Libuše Novotná Pokorná.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru