Ústecký kraj - V sobotu 1. dubna zahájily České dráhy novou sezónu oblíbených cyklopůjčoven ČD Bike. Zapůjčit si kolo v železniční stanici a vyrazit odtud na cyklovýlet bude letos možné na celkem 68 místech v republice.

Letos zároveň došlo ke zvýšení počtu celoročně otevřených půjčoven z původních dvanácti na osmnáct. České dráhy také rozšíří nabídku příslušenství, které si mohou zájemci v jednotlivých pobočkách zapůjčit. Možnost zapůjčení elektrokol bude v celkem 23 stanicích po celé republice. Sezónní půjčovny budou otevřené do 31. října.

V půjčovnách ČD Bike si v loňském roce zapůjčilo kolo, elektrokolo či koloběžku celkem 7 129 zákazníků. Tradičně nejrušněji bylo v půjčovnách v Jihočeském (1 393 výpůjček), Karlovarském (1 220) a Jihomoravském (1 018) kraji. Nejvytíženější byly loni půjčovny ve stanicích Břeclav (1 018 výpůjček), Karlovy Vary dol.n. (575 výpůjček) a Třeboň (406 výpůjček).

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru