Břvany - Tři jednotky z Hasičského záchranného sboru Louny, Žatec a Sbor dobrovolných hasičů Postoloprty vyjely ve středu krátce před 17. hodinou na dopravní nehodu cisterny na přepravu cementu na silnici č. 250 Břvany směr Hrádek.

Převrácená cisterna blokuje celou silnici. Foto: Michal Hrdlička / HZS ÚK

"Hasiči na místě provedli zajištění místa dopravní nehody, průzkumem bylo zjištěno, že z vozidla naštěstí nic neuniká a řidiči, který byl již venku z vozidla, byla přivolána zdravotnická záchranná služba," uvedl Michal Hrdlička z Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraj.

Ve spolupráci s Policií ČR a Správou a údržbou silnic byla komunikace zcela uzavřena. Před osmou hodinou večerní byla silnice stále neprůjezdná. Podle serveru dopravniinfo.cz se uzavírka předpokládá do půlnoci. Objízdná trasa vede přes Ranou a Dobroměřice.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru