Ilustrační foto
Louny

Louny - Městská policie Louny navrhuje zřídit novou pozici „Asistent městské policie.“ Zaměstnáni by mohli být tři uchazeči z evidence o zaměstnání z Úřadu práce ČR, který zaměstnavateli poskytne finanční příspěvek na vyhrazení společensky účelného pracovního místa.

„Asistenti městské policie by zvládali zejména pochůzkovou činnost, byli by takzvaně vidět v terénu, byli by očima strážníků a monitorovali by dle místní znalosti rizikové lokality. Výrazně by pomohli výkonu služby městských strážníků, kteří by byli tam, kde jsou potřeba. Snahou vedení Loun je i tímto způsobem zvýšit pocit bezpečí občanů v ulicích,“ uvedl mluvčí města Louny Marcel Mihalik.

Rada města Loun schválila podání žádostí o poskytnutí příspěvku na vyhrazení společensky účelného pracovního místa (SÚPM) pro uchazeče o zaměstnání a následné uzavření dohod mezi městem Louny a Úřadem práce ČR, navýšení počtu zaměstnanců MP Louny o 3 systemizovaná místa po dobu dotace a finanční spoluúčast města. 

Úřad práce ČR by v případě schválení žádosti na vyhrazení společensky účelného pracovního místa přispěl částkou 336 tisíc korun. Z rozpočtu města by šlo 973 tisíc korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru