Louny, Žatec - Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje, územní odbor Žatec uspořádal již 5. ročník soutěže Malý Soptík 2016. Předškoláci ze 32 mateřských škol soutěžili v rámci preventivně výchovné činnosti v různých znalostních i vytrvalostních disciplínách.

Foto: Petr Kubiska

Na soutěžící čekala dálková doprava vody, stříkání ze džberovky na cíl, dopravní výchova, požární ochrana a řešení mimořádných událostí. Akce probíhaly v průběhu měsíce června v Chrámu chmele a piva v Žatci, na Výstavišti v Lounech a v Domově dětí a mládeže v Podbořanech.

Za své výkony byla vítězná družstva předškoláků oceněna poháry, medailemi, diplomy a dalšími cenami. Ani ostatní soutěžící neodešli s prázdnou a všichni se těší na další ročník této soutěže.

Soutěž pořádali hasiči ve spolupráci s Policií ČR, Městskou policií Žatec, JSDH Lenešice, JSDH Podbořany a za finanční podpory Města Žatec, Loun a Podbořan.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru