Žatec - Další poškozená, která na okamžik spustila oči ze svých věcí, se stala obětí neznámého zloděje. K této krádeži došlo na parkovišti u prodejny Penny Market v Žatci.

 

Ilustrační foto

Zloděj jí během chvilky odcizil kabelku s věcmi, kterou měla odloženou na střeše motorového vozidla. Žena středního věku tak přišla o finanční hotovost, platební kartu, mobilní telefon, tablet a další věci. Způsobenou škodu vyčíslila na 12 400 korun.

"Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," uvedla lounská policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru