Louny - Před půlnocí z pondělí na úterý došlo na železniční trati na hlavním nádraží v Lounech k tragédii. Pravděpodobně po střetu s vlakem zde zemřel mladý muž.

Ilustrační foto: www.e-lounsko.cz

"V pondělí, kolem 22.30 hodin, došlo ke střetu vlakové soupravy s mladým mužem. Strojvedoucí zahlédl v kolejišti ležící osobu, která nereagovala na troubení vlaku a i přes použití rychlobrzdy již nedokázal srážce zabránit," potvrdila v úterý ráno lounská policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

Zřejmě následkem střetu s vlakovou soupravou došlo k úmrtí muže (93. ročník). "Okolnosti tohoto případu jsou nyní předmětem dalšího šetření lounských kriminalistů, ve věci byla nařízena soudní pitva," dodala mluvčí lounské policie.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru