Žatec - Tři zraněné osoby si vyžádala páteční večerní nehoda za obcí Holedeč na Žatecku. Na místě nehody pomáhali žatečtí profesionální hasiči.

Autor videa: Michal Hrdlička / HZS Ústeckého kraje

Žatečtí hasiči vyjeli k nahlášené kolizi v pátek 21. října krátce po 21. hodině. Na silnici č. 227 a obcí Holedeč ve směru na Rakovník havaroval osobní automobil. "Hasiči po příjezdu na místo provedli předlékařskou pomoc zraněným osobám, zajistili místo dopravní nehody, osvětlení vozu a odpojení akumulátoru," uvedl k zásahu Michal Hrdlička z Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje.

Tři zraněné osoby byly předány do péče zdravotnické záchranné služby. Místo dopravní nehody bylo po celou dobu zásahu uzavřené a neprůjezdné.2210nehoda holedec

Hasiči pomáhali i zdravotnickým záchranářům. U jedné sanitky po příjezdu na místo, kde byla komunikace plná střepů a úlomků z havarovaného vozu, během zásahu začal unikat vzduch z pneumatiky. Hasiči provedli dofouknutí pneu, aby
řidič s vozidlem mohl odjet na svou základnu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru