Žatec - Sarší ženu v Žatci oslovil v pátek ráno muž a požádal ji, zda by mu nerozměnila hotovost. Místo toho jí ale odcizil z kabelky 9 tisíc korun. Teď mu za to hrozí až dva roky odnětí svobody.

2510policie2Ilustrační foto

"V pátek, v ranních hodinách, se stala obětí podvodníka starší žena ze Žatce. Muž ji požádal, zda by mu nerozměnila hotovost a v nestřežené chvíli jí odcizil z kabelky plastovou taštičku s finanční hotovostí ve výši 9000 Kč. Okradená žena si však všimla, že dotyčný drží taštičku v ruce a vytrhla mu ji. Poté, co z místa odešla, zkontrolovala její obsah a zjistila, že jí peníze odcizil. Žatečtí policisté zahájili ve věci úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže, za což pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky," uvedla mluvčí lounské policie Jaromíra Střelcová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru