Louny - Policisté opět nabádají k opatrnosti, aby si lidé ve svých vozidlech nenechávali drahé a osobní věci. V Lounech totiž opět došlo k vykradení dvou automobilů. Policie po pachatelích pátrá.

2710vykradeneautoIlustrační foto

V nočních hodinách, z úterka na středu, se terčem zájmu neznámého zloděje stalo zaparkované vozidlo značky Peugeot v ulici Ve Vísce v Lounech. Pachatel způsobil svým jednáním několik škod na vozidle, kdy poškrábal lak, poškodil zámek dveří a rozbil skleněnou výplň. Poté vnikl do vozidla, odkud odcizil autorádio. Majiteli automobilu tak způsobil škodu ve výši 6 600 Kč. V této věci již lounští policisté zahájili úkony trestního řízení za přečin krádeže a poškození cizí věci a pachateli tak hrozí odnětí svobody až na dva roky.

"Další podobný skutek se stal ve středu, v odpoledních hodinách, kdy se na parkovišti u supermarketu Kaufland v Lounech, vloupal neznámý pachatel do zde zaparkovaného vozidla značky Peugeot. Z automobilu odcizil kabelku s peněženkou,  doklady a jiné drobnosti. Majiteli tak zloděj způsobil škodu ve výši 6 200 Kč. Policisté v této věci zahájili úkony trestního řízení a pachateli za přečin krádeže hrozí trest odnětí svobody až na dva roky," uvedla mluvčí lounské policie Jaromíra Střelcová. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru