Postoloprty - Hasiči v Postoloprtech v sobotu dokázali, že umí nejenom pomáhat a zachraňovat lidské životy, ale umí také rozdávat radost dětem.

0412hasiciprty

Foto: Michal Hrdlička

Uspořádali na sále své hasičské stanice krásnou a bohatou Mikulášskou nadílku. Vše začalo krátkým čertovským představením, při kterém se všichni přítomní dobře bavili. Po chvilce do sálu zavítala krásná diva v podobě anděla, tu následoval Mikuláš s košem dárečků pro zde přítomné i nepřítomné dětičky.

Po rozdání dárečků a mlsků si mohly děti zatančit nejenom s andělem či Mikulášem, ale i s darebnými čerty. Pro všechny bylo připraveno bohaté občerstvení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru