Žatecko - V průmyslové zóně Triangle mezi Žatcem, Chomutovem a Mostem by mohlo najít práci dalších až 140 lidí. V příštím roce zde plánuje nový investor zahájit výstavbu závodu na výrobu karbonových pelet.

1401triangle

Okrajová komunikace okolo zóny Triangle, kde jsou ještě volné plochy pro další investory. Foto: Oldřich Hájek

Rada Ústeckého kraje už odsouhlasila záměr prodeje pozemku ve vlastnictví Ústeckého kraje o výměře 4,3 hektaru potenciálnímu investorovi. Zahájení výstavby závodu je v plánu v roce 2018, zkušební provoz by měl být zahájen koncem roku 2018. Vyplývá to z tiskové zprávy po jednání krajských radních.

„V první fázi by mělo vzniknout 40 přímých pracovních míst, po dokončení celého závodu pak celkem 140," uvedla Lucie Dosedělová, mluvčí kraje.

Jméno investora Ústecký kraj nezveřejnil.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru