Postoloprty - Hasiči v Postoloprtech na Lounsku se mohou chlubit novou hasičskou cisternou Tatra Terrno CAS 20 nesoucí jméno Hanka po dlouholeté člence sboru paní Haně Krupičkové, která  hospodařila s hasičskou pokladnou a dnem i nocí v létě i v zimě vyhlašovala hasičům poplach a svolávala je sirénou do hasičské stanice. Paní Hana Krupičková bohužel již před několika lety umřela.

Hasiči mají novou cisternu. Její představení byla velká sláva. Video: Michal Hrdlička

Po sobotním slavnostním aktu předání nove casky, jak říkají hasiči, před hasičskou zbrojnicí v Postoloprtech, které trvalo přibližně hodinu, zaznělo mnoho slov chvály na bedra místních hasičů a také poděkování městu za jeho podporu. Po ukončení této slávy se všichni přítomní odebrali na sál hasičské stanice, kde proběhla valná hromada SDH Postoloprty.

Cena tohoto vozu se vyšplhala na 5 541 800 Kč, město získalo na nákup nové cisterny dotaci 2 500 000 Kč z Fondu zábrany škod České kanceláře pojistitelů, od Ústeckého kraje dostal SDH 1 210 000 Kč a zbytek doplatilo město Postoloprty. Dodavatelem byla firma KOBIT – THZ s.r.o.

1501tatraprty

Nová hasičská cisterna v Postoloprtech. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru