Výzva pro milovníky plavání: Chystá se další ročník Plavecké soutěže měst
Foto z předloňského ročníku plavecké soutěže. Zdroj: Město Postoloprty
Co se chystá

Postoloprty - Ve středu 3. října se město Postoloprty zúčastní celorepublikové soutěže, Plavecké soutěže měst.

Akce je určena pro všechny věkové kategorie. Bazén v Postoloprtech bude v tento den otevřen pouze pro tuto akci, která bude probíhat od 12 do 19 hodin. Vstup na akci je zdarma. Každý účastník má možnost po odplavání soutěžního úseku využít zdarma po dobu 60 min saunu, bazén nebo posilovnu.

Cílem je probudit v občanech vztah k pohybové aktivitě a reprezentovat své město. Úkolem soutěžících bude uplavání čtyř bazénů na čas (tabulky jsou dané). Děti do 7 let a lidé starší 60 získávají plný počet bodů bez ohledu na čas, za který trať odplavali. Vyhodnocení nejlepších plavců bude probíhat na městském úřadě. Ocenění si odnášejí nejen jednotlivci, ale i kolektivy (třídy, spolky, kluby, oddíly, apod. )

2709soutez

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru