Tip na páteční volno: Vydejte se s dětmi do Pohádkového lesa, čeká vás den plný zábavy a soutěží!
Foto: Organizátoři
Co se chystá

Tuchořice - I v letošním roce pořádá žatecká organizace Vavřinec zábavnou a zároveň i charitativní akci pro rodiny s dětmi s názvem Pohádkový les. Ta se uskuteční v pátek 28. září od 13.30 hodin na hřišti v Tuchořicích.

Pohádkový les má několik stanovišť, na každém z nich se malý i velký návštěvník setká s pohádkovou bytostí a plní různé soutěže. Na konci cesty dostane každé z dětí za plnění soutěží dárkový balíček. V cíli pak bude na návštěvníky čekat bohatý doprovodný program. Klauni budou dětem zdarma vyrábět dárky z balónků, těšit se mohou také na vystoupení Bobíka, postavičky známé ze stejnojmenných mléčných výrobků. Dalším bodem na programu budou ukázky výcviku záchranářských psů, minidiskotéka a mnoho dalšího. Na závěr akce proběhně slosování vstupenek o zajímavé ceny.

Start pohádkové cesty je možný v čase od 13.30 do 15.30 hodin. Doprovodný program bude probíhat zároveň až do 19 hodin. Vstupné činí 50 korun za dítě a 20 korun za dospělou osobu. Výtěžek ze vstupného poputuje na podporu Azylového domu pro matky s dětmi a sociálních služeb v Žatci. Cesta je vhodná i pro maminky s kočárky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru